Två veckor kvar!

Magen växer och Isa har gått upp 6 hekto. Inte lång tid kvar nu innan ungarna kommer…men det är jobbigt att vänta ändå… Det kommer en yngre “kattherre” hit och skrämmer henne när hon är ute så hon går och gömmer sej…så nu har hon fått “utegångsförbud” resten av tiden. Vill ju inte ha henne ute om natten med vargen bakom huset…

2 thoughts on “Två veckor kvar!

 1. Hej!
  Åh vilken fin liten missa du har. Det blir verkligen roligt att se hur ungarna kommer att se ut! Jag har varit kattlös i 18 månader nu, efter 17 år med katt. Men nu är jag på G att skaffa en ny katt och blev intresserad av den här kommande kullen. Vi kanske kan höras lite mer om den, när den väl kommit ut. Om du inte redan har köpare på alla kattungarna förstås?!
  Hälsningar Katarina i Ludvika

  • Hej Katarina!
   Intresset är väldigt stort så i nuläget kan jag inte lova nåt bestämt. Allt vi kan göra nu är att hoppas på en stor kull så att så få som möjligt blir utan den här gången.
   Hade gott
   Helena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>